domov / Dovolenka a cestovanie / ostatné / V ktorých krajinách môžu získať občianstvo na nákup nehnuteľností

V ktorých krajinách môžu získať občianstvo na nákup nehnuteľností

/
17 pohľady

Medzi spôsoby, ako získať cudzí štátne občianstvoZvláštna pozornosť by mala byť nákup nehnuteľností. Metóda nákladné z finančného hľadiska, ale umožňuje cudzinec s trvalým pobytom v cudzej krajine hneď po kúpe nehnuteľností, získalo štatút povolenie na pobyt. O niekoľko rokov neskôr, v závislosti na požiadavkách právnych predpisov krajiny, je možné vydávať občianstvo.


Nehnuteľnosť v Španielsku
V niektorých krajinách, nákup drahévlastnosť umožňuje získať právo na takzvané ekonomické občianstvo. To znamená, že tie investície v prospech ekonomiky krajiny, a potom budete mať právny základ pre registráciu občianstvo alebo povolenie na pobyt s možnosťou bezvízového vstupu do krajiny. Pokiaľ ide o náklady na nadobudnutému majetku, že každá krajina má svoje vlastné požiadavky týkajúce sa minimálnej prah.

európske krajiny

Lotyšsko má pomerne nízky prahhodnota majetku po nákupe, ktorého vlastník vydať povolenie na pobyt. Náklady na jedného alebo viacerých rodinných domov by malo byť v rozmedzí 72 000 až 140 000 eur, v závislosti od regiónu (dáta 2013). Povolenie na pobyt sa vydáva na obdobie piatich rokov. Po piatich rokoch trvalého pobytu v krajine, rovnako ako úspešne zložiť skúšku zo znalosti lotyšského jazyka a histórie Lotyšsku môžu získať občianstvo.

Po desiatich rokoch legálneho pobytu v Španielskuakýkoľvek cudzinec môže žiadať o španielskej štátnej príslušnosti. Toto pravidlo platí aj pre majiteľov nehnuteľností. A hodnota majetku v čase nákupu musí byť minimálne 160 000 euro.

Portugalsko prijalo zákon, podľa ktoréhoCudzinci majú nárok na občianstvo na základe nákupu nehnuteľnosti v hodnote medzi 500 a 000 eur. Po zakúpení prvého povolenia na pobyt sa vydáva na obdobie šiestich rokov. Až po uplynutí tejto doby môže podať žiadosť o občianstve

Na Malte sa o povolenie na pobyt, a potomObčianstvo je možné nielen pri nákupe, ale aj prenájom nehnuteľností za päť rokov. zakúpené hodnota majetku by nemala byť nižšia ako 350 000 eur, a hodnota prenajatého majetku - 16 000 eur ročne. Avšak, môžete požiadať iba občianstvo po tom, čo so sídlom na Malte po dobu najmenej 18 rokov, pri zachovaní status trvalého pobytu.

Zahraničné osoby, ktoré kupujú rezidenčnéreality v hodnote 300 000 euro, môžu žiadať o občianstvo. Ale najprv musí cudzinec žili v krajine s postavením povolenie na pobyt po dobu najmenej piatich rokov. Cudzinci sa potrebujú naučiť bulharský jazyk.

Dominikánska republika

Štát občanom Dominikánskej republiky cudzinec môže byť jeden rok po kúpe nehnuteľnosti v hodnote najmenej 200 tisíc dolárov. Za túto sumu v Dominikánskej republike, môžete napríklad kúpiť byt.

United States

Napriek prísnemu vízového režimu, vlády USAzaistiť registráciu občianstva cudzincom investovali do komerčných nehnuteľností. Avšak spôsob, ako získať americký pas nie je ľahké. V Spojených štátoch je potrebné žiť legálne po dobu dlhšiu ako päť rokov (napríklad pre podnikateľské víza) pre získanie občianstva, ktorí ovládajú angličtinu a spoznať históriu USA.

V ktorých krajinách môžu získať občianstvo na nákup nehnuteľností To bol naposledy upravený: 5.7.2017 podľa fuucouwh
Je to hlavná vnútorná nádoba text päty