domov / Dovolenka a cestovanie / Doklady a víza Ako žiadať o víza do Kazachstanu

Ako žiadať o vízum do Kazachstanu

/
96 pohľady

Ako žiadať o vízum do Kazachstanu</a>

Niekedy existujú situácie, ktoré sa týkajú jedného alebo druhéhoje potrebné, aby osoba vstúpila na územie Kazašskej republiky. Môže to byť absolútne akúkoľvek príležitosť - služobnú cestu, odpočinok, návštevu príbuzných atď.

Predtým ako prejdete na taký výlet, musíte mať víza, aby ste vstúpili na územie určenej republiky.

inštrukcia

    1

Hneď je potrebné poznamenať, že otvorenie víza na vstupv Kazachstane nie je každý potrebný. Preto sa občania krajín SNŠ, Mongolska a Turecka nachádzajú na zozname bez víz. Všetci ostatní občania, tj občania cudzích krajín, budú musieť získať vízum. K dnešnému dňu legislatíva Kazašskej republiky stanovuje niekoľko kategórií víz, konkrétne 13 (investor, diplomat, tranzit, úradník, obchod, súkromný, turistický atď.).

    2

Napíšte list zahraničnému úraduKazašskú republiku, priložením potrebných dokladov (platný cestovný pas, formulár žiadosti o vízum, jednu fotografiu pre pas, oficiálnu pozvánku alebo list od zamestnávateľa, označenie pracovnej cesty a záruka finančnej podpory).

    3

Napíšte ten istý list oddeleniuKonzulárne služba MZV Kazašskej republiky a migračné služby ministerstva vnútra Kazašskej republiky, pripájanie všetky požadované doklady (platný cestovný pas, víza formuláru žiadosti a jednu fotografiu na pas alebo oficiálny pozývací list od svojho zamestnávateľa označujúce služobnú cestu a zaručí finančnej podpory).

    4

Pri vyplňovaní žiadosti o vízum uveďte nasledujúce:údaje: meno, pohlavie, dátum narodenia a miesto narodenia, registračné číslo pasu, kedy a kým bol dokument vydaný a jeho platnosti, národnosti, štátneho občianstva, bydlisko a sídlo, miesto výkonu práce a postavenie, počas ktorej máte v pláne zostať v Kazachstane , adresa miesta pobytu, účel vstupu, trasy a spôsobu dopravy. Takýto dotazník je vyplnený podľa určitého modelu stanoveného zákonom na formulári, ktorý možno získať na miestach, kde sa nachádza adresa.

    5

Keď vydáte vízum na odchod do Kazachstanu,pozornosť na platnosť pasu. Musí byť platná počas minimálne ďalších 3 mesiacov po vašom plánovanom návrate, špecifikovaných v dokumentoch pri podaní žiadosti o vízum.

Ako žiadať o vízum do Kazachstanu To bol naposledy upravený: 21.júna 2017 podľa giumaudq
Je to hlavná vnútorná nádoba text päty