domov / Dovolenka a cestovanie / Doklady a víza / Ako žiadať o vízum do Veľkej Británie

Ako žiadať o vízum do Veľkej Británie

/
69 pohľady

Ako žiadať o vízum do Veľkej Británie</a>

Ak ste občanom Ruskej federácie a rozhodli navštíviť Veľkú Britániu, budete potrebovať platné vízum.

Zariadiť sami môžete vidieť na britskom vízového centra v Moskve, Petrohrade, Jekaterinburgu, Novosibirsku a Rostov na Done.

Ak to chcete vykonať, je nutné zhromaždiť súbor dokumentov a osobne požiadať o udelenie víza, poskytovať svoje biometrické údaje.

budete potrebovať

  • - cestovný pas platný najmenej 6 mesiacov po ukončení cesty, ktorá má dve čisté stranitsy-
  • - použitý pas (ak je k dispozícii) -
  • - Visa anketa-
  • - 1 farebne 3,5h4,5sm-
  • - potvrdenie dostupnosti finančných sredstv-
  • - potvrdenie od pracovnej dosky
  • - potvrdenie o ubytovaní (hotel rezerváciu alebo voucher) -
  • - potiahnutý zdravotné poistenie politika nie je menšia ako 30.000 Euro
  • - úhrada poplatku za vízum.

inštrukcia

    1

Prvá vec prejsť registračným konanie na internetových stránkach migračnej služby Spojeného kráľovstva: http://www.visa4uk.fco.gov.uk/ApplyNow.aspx/, Vyberte typ profilov, v závislosti naúčel cesty. Prečítajte si návod a začať vyplnenie dotazníka. Musí byť dokončený on-line v angličtine. Formulár vytlačiť a podpísať. Vo vašej e-mailovej prichádza jedinečné registračné číslo, takže si môžete vybrať čas návštevy britského centier na podávanie žiadostí. Po výbere dátumu a času, obdržíte potvrdenie o dátume a času na Vašu návštevu. Vytlačiť a priložiť k formuláru žiadosti.

    2

Potvrdenie dostupnosti finančných prostriedkov budetemožné, že sa na dokumenty nedávny výpis z bankového účtu, príjem mzdy alebo dokumentov z finančného úradu. Ak máte predložiť doklad o hnuteľného či nehnuteľného majetku, bude to výrazne zvýši šance na získanie víza.

    3

List od zamestnávateľa, musí byť na firemnom hlavičkovom papieri podpísané a opečiatkované a zobrazujúci polohu a plat. Je žiaduce, aby plat nie je menšia ako 30000 rubľov.

    4

Samostatní podnikatelia musia predložiť kópie osvedčenia o registrácii firmy a registrácia na finančnom úrade.

    5

Dôchodcovia musia priložiť fotokópiu penzijného certifikátu, sponzora list a certifikačných miest relatívnej práce (alebo výpis z jeho bankového účtu), ktorý financuje cestu.

    6

Nepracujúci občania budú potrebovať výpis z bankového účtu alebo sponzorský list a osvedčenie o pracovisku (výpis z banky) osoby, ktorá financuje výlet.

    7

Študenti a školáci potrebujú študentskú kartu, osvedčenie z univerzity (škola), sponzorský list a osvedčenie z pracoviska sponzora (alebo výpis z jeho bankového účtu).

    8

Ak cestujete pozvaním, potrebujetepredložiť list od sponzora, kde bude uvedená miera príbuzenstva alebo vzťahov, účelu, trvania návštevy a adresu, kde budete ubytovaní. Musíte tiež priložiť fotokópiu pasu britského občana alebo fotokópiu povolenia na pobyt.

    9

Majte na pamäti, že všetky dokumenty sú potrebnépreložiť do angličtiny. Preklad sa pripojí k jednotlivým dokumentom na samostatnom hárku. Na každom hárku je potrebné uviesť dátum prevodu, meno a priezvisko prekladateľa, jeho podpis, kontaktné údaje a potvrdenie, že preklad zodpovedá originálu. Preložte dokumenty, ktoré môžete sami. Môžete sa tiež obrátiť na profesionálneho prekladateľa. Ak ste využili služby prekladateľskej agentúry, musíte uviesť údaje o spoločnosti, meno a priezvisko tlmočníka. Preklady nie sú notárske.

    10

Deti do hlavného balíka požadovaných dokumentovfotokópiu rodného listu a notársky overený mandát od rodiča (-ov), ak dieťa cestuje s jedným z rodičov alebo s poručníkom. V tomto prípade budete musieť uviesť jeho meno, priezvisko a číslo pasu. Ak druhý rodič chýba, je potrebný certifikát od príslušných orgánov.

    11

Konzulárny poplatok je 3570 rubľov. Platí priamo vo vízovom centre pred postupom na predkladanie biometrických údajov.

Ako žiadať o vízum do Veľkej Británie To bol naposledy upravený: 21.júna 2017 podľa fyykyexz
Je to hlavná vnútorná nádoba text päty