domov / Dovolenka a cestovanie / Doklady a víza / Ako predĺžiť vízum do Ruska

Ako predĺžiť vízum do Ruska

/
163 pohľady

Ako predĺžiť vízum do Ruska</a>

Pojem občana iného štátu v Ruskej federácii je závislá na dobe, počas ktorej je v platnosti víza.

Ale niekedy existujú okolnosti, ktoré bránia včasné odchod cudzincov zo strany Ruska.

Ako je možné predĺžiť vízum?

inštrukcia

    1

Odkazujú na migračné služby pred uplynutím platnosti víza, lebo posúdenie vašej žiadosti môže trvať až 20 dní. Upozorňujeme, že nie je možné rozšíriť turistické vízum.

    2

Predstavte si, že telá migračnej službynevyhnutné doklady preukazujúce vašu spôsobilosť na predĺženie víz. Malo by byť žiadosť od organizácie (alebo pracovné povolenie) alebo žiadosti od ľudí, ktorí vás pozývajú k Rusku, alebo že sa jedná o spiatočné lístky s pevným dátumom. Môžete predĺžiť víza na obdobie nepresahujúce 10 dní v prípade, že celková doba pobytu v Rusku neprekročí 90 dní počas každého semestra.

    3

V prípadoch, kde Humanitiesznak (núdzové liečbe, choroba či smrť príbuzného, ​​ktorý žije v Rusku), predĺžiť víza po celú dobu nevyhnutnú pre riešenie daných okolností. Prítomný na dokumenty migračnej služby potvrdzujúcich takéto okolnosti.

    4

Predstavte si, že dokumenty a v prípade zásahu vyššej moci (ako sú prírodné katastrofy a iné mimoriadne udalosti), aby sa zabezpečilo, že vaše víza predĺžila o dobu potrebnú k odchodu Ruskej federácie.

    5

Ak žijete v Rusku na ročnej roztrúsenú študijné či pracovné víza, môžete zostať v krajine po celý čas platnosti týchto víz.

    6

Ak ste prekročili víza, môžete opustiť Rusko až po vydaní migračnej služby ukončenia víza. K tomu, predloží doklady, ktorými sú:
- pas vizoy-
- 2 photos-
- ste si kúpili spiatočnú letenku s dátumom vyezda-
- doklad o zaplatení registračného poplatku a pokuty.

    7

Ak vypršalo vízum nie je vaša vina,obrátiť na konzulát svojej krajiny, aby svoje poznámky, ruské ministerstvo zahraničia vydalo vyhlásenie o návrate do vás. nie je nutná výstupné víza v takých prípadoch, ale opustiť Rusko bude potrebné, aby do 10 dní.

Ako predĺžiť vízum do Ruska To bol naposledy upravený: 21.júna 2017 podľa baiqiyfx
Je to hlavná vnútorná nádoba text päty