domov / Dovolenka a cestovanie / Doklady a víza / Ako otvoriť návštevnícke vízum

Ako otvoriť návštevnícke vízum

/
71 pohľady

Ako otvoriť návštevnícke vízum</a>

Visa - je oficiálne povolenie na vstup doalebo inej krajiny. Vízový môže byť obchod, diplomatických, tranzit, a ak idete do krajiny na pozvanie priateľov príbuzní alebo cestovné kancelárie, potom budete musieť návštevnícke vízum.

Ako môžem otvoriť?

inštrukcia

    1

V prvom rade, hostiteľovi, tzn,vaši priatelia alebo príbuzní, ktorí sú v zahraničí, musí pripraviť a poslať pozvánku do zeme. Tiež, ako pozvanie môže byť vstupenka od cestovnej kancelárie. To znamená, že zabezpečí, aby sa ich pobytu na území iného štátu, budú v súlade so všetkými predpismi a zákonmi. To je dôvod, prečo dostať tento typ víza je odmietnutý iba v 5% prípadov. Návštevník víza neoprávňuje k práci v krajine a je vydaný, zvyčajne nie dlhšie ako jeden rok.

    2

Vyzdvihnúť nasledujúce dokumenty: platný cestovný pas, požadovaný vzorka fotografie pozvanie. To je najčastejšia dokumenty požadované v krajinách schengenského priestoru. Ak máte napríklad, budú cestovať do USA alebo v Kanade, budete musieť zbierať doklady svoje kontakty v Rusku: potvrdenie o vlastníctve majetku, sobášneho listu a narodenie detí, osvedčenia o odbornej praxi.

    3

Vyplňte formulár v jazyku hostiteľskej krajiny alebov angličtine. Špecifikuje údaje pasu žiadateľa, účelu príchode do krajiny, obdobie, že vo svojom adresu. Mohlo by to byť hotel či dome svojho priateľa, ktorý vás pozval. Tiež určiť iné platné víza a ich dobu. Ak sa vám návštevnícke vízum do Nemecka, budete mať automaticky právo navštíviť akúkoľvek inú schengenské krajiny bez vydávania ďalších dokumentov. Podľa dotazníka je potrebné priložiť fotografiu 3x4 na bielom pozadí.

    4

Zaplatí štartovné. Množstvo a banka vám bude volaná na konzuláte.

    5

Ak to vyžaduje v hostiteľskej krajine, prejditepohovor. Napríklad, pri vstupe do Ameriky, žiadne dokumenty nepomôže získať víza, ak sa vám nepodarí presvedčiť konzulárneho úradníka, že sa nebude v krajine zostať natrvalo. Zvláštne problémy môžu nastať u mladých nevydatých dievčat, ktoré majú veľkú šancu stretnúť so svojím budúcim manželom v zahraničí.

Ako otvoriť návštevnícke vízum To bol naposledy upravený: 21.júna 2017 podľa vuoraywg
Je to hlavná vnútorná nádoba text päty